„Мејведер нека се тепа со Нурмагомедов ама според УФЦ правилата“

Претседателот на УФЦ, најсилната организација во рамките на ММА, Дена Вајт, рекол дека доколку биде договорена борба помеѓу Флојд Мејведер …

„Мејведер нека се тепа со Нурмагомедов ама според УФЦ правилата“ Прочитај повеќе