Германскиот судија Ајтекин повторно се послужи со бонбон (видео)

Германскиот фудбалски судија Дениз Ајтекин мора да внимава на „шеќерот“ откако вторпат во една недела се послужи со бонбон кој …

Германскиот судија Ајтекин повторно се послужи со бонбон (видео) Прочитај повеќе