Леброн на страна на Кинезите – менаџерот на Хјустон не бил „доволно едуциран“

Леброн Џејмс смета дека генералниот менаџер на Хјустон рокитс, Дерил Мори „не бил доволно едуциран“ пред на Твитер да ја …

Леброн на страна на Кинезите – менаџерот на Хјустон не бил „доволно едуциран“ Прочитај повеќе