Девин Хејни стана „крал“ во лесна категорија

Aмериканскиот боксер Девин Хејни стана неприкосновен светски шампион во лесна категорија, победувајќи го Австралиецот Џорџ Камбосос со едногласна одлука на …

Девин Хејни стана „крал“ во лесна категорија Прочитај повеќе