Фремптон изеде ќотек од маринецот, па замина во пензија

Ирскиот боксер Карл Фремптон замина во пензија без трета светска титула, откако изеде голем ќотек од американскиот маринец Џамел Херинг, …

Фремптон изеде ќотек од маринецот, па замина во пензија Прочитај повеќе