Скијачкиот претседател: Диктаторите знаат да организираат добри шампионати

Претседателот на Интернационалната скијачка федерација (ФИС), Џан Франко Каспер мораше да се извинува за контроверзното интервју во кое тврдеше дека …

Скијачкиот претседател: Диктаторите знаат да организираат добри шампионати Прочитај повеќе