Следната тениска генерација – кои се осумте тенисери во Милано?

Денеска во Милано започнува првиот „Некст џен“ турнир на кој ќе бидат собрани најдобрите седум тенисери под 21 година и …

Следната тениска генерација – кои се осумте тенисери во Милано? Прочитај повеќе