Хабиб и Гејтџи ќе се борат во септември

Хабиб Нурмагомедов и Џастин Гејтџи ќе се борат во септември потврдил првиот човек на УФЦ Дејна Вајт. Вајт ја коригира …

Хабиб и Гејтџи ќе се борат во септември Прочитај повеќе