Top Sport

Џејсон Камингс

Шкотскиот фудбалер Камингс си го уништи сопствениот стан (видео)

Поранешниот напаѓач на Глазгов Ренџерс и Хибернијанс, Џејсон Камингс стана „ѕвезда“ на Интернет откако се појави видео на кое тој …

Шкотскиот фудбалер Камингс си го уништи сопствениот стан (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top