Најстрашната исеченица во ММА (вознемирувачко видео)

ММА фајтерот Џек Мејсон (29-1-17) долго ќе го памети „ќотекот“ кој го доби од швеѓанецот Хакон Фос (9-5) во „Кејџ …

Најстрашната исеченица во ММА (вознемирувачко видео) Прочитај повеќе