Шектер: Алонсо е најпреценетиот возач во историјата

Фернандо Алонсо го преценуваа во Формула 1 и неговата кариера не може да се споредува со таа на Михаел Шумахер, …

Шектер: Алонсо е најпреценетиот возач во историјата Прочитај повеќе