За секоја тројка и забивање донира по 100 долари-помош за пожарите во Австралија

Кошаркарот на литвански Жалгирис, Џок Лендејл ќе донира по 100 долари за секое забивање и за секоја тројка на мечот …

За секоја тројка и забивање донира по 100 долари-помош за пожарите во Австралија Прочитај повеќе