Земура најнископлатен во Премиерлигата (385 фунти неделно), Роналдо на врвот (515.385 фунти неделно)

Веб-сајтот „Спортак“ направи интересна листа на најнископлатените фудбалери во Премиерлигата, листа која покажува дека најбогатата лига на светот не е …

Земура најнископлатен во Премиерлигата (385 фунти неделно), Роналдо на врвот (515.385 фунти неделно) Прочитај повеќе