Најдобрите потези од 12 коло во АБА лига, 5 забивања, Апиќ најатрактивен (видео)

Претходниот викенд се одугра 12 коло од регионалната АБА лига кое заврши со изненадувачкиот триумф на словенечка Крка над тимот …

Најдобрите потези од 12 коло во АБА лига, 5 забивања, Апиќ најатрактивен (видео) Прочитај повеќе