Top Sport

Драги Канатларовски

Селекторот Канатларовски повика 24 фудбалери за турнирот во Хрватска

Фудбалската репрезентација на Македонија до 21 година во периодот од 21. до 26. септември ќе учествува на контролен турнир што …

Селекторот Канатларовски повика 24 фудбалери за турнирот во Хрватска Прочитај повеќе

Канатларовски го објави списокот на Македонија У21 за дуелите со Ерменија и со Украина

Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија до 21 година, Драги Канатларовски, го објави списокот на фудбалери на кои смета за …

Канатларовски го објави списокот на Македонија У21 за дуелите со Ерменија и со Украина Прочитај повеќе

Scroll to Top