30 години никој не може да го сруши јуниорскиот рекорд на Драгутин Топиќ

Пред точно 30 години, тогаш 19-годишниот Драгутин Топиќ го позлати учеството на Светското јуниорско првенство во атлетика во Пловдив, Бугарија. …

30 години никој не може да го сруши јуниорскиот рекорд на Драгутин Топиќ Прочитај повеќе