Ќе биде забавно! Ф1 со рекордни четири ДРС зони во Австралија

Враќањето на Формула 1 на патеката Алберт Парк покрај Мелбурн овој викенд ќе биде одбележана со рекордни четири ДРС зони, …

Ќе биде забавно! Ф1 со рекордни четири ДРС зони во Австралија Прочитај повеќе