Таварес замена за Ајон и Кузмиќ

Кошаркарскиот клуб Реал Мадрид договорил тригодишна соработка со Еди Таврес објави весникот „Марка“. Реал мораже експресно да реагира на пазарот …

Таварес замена за Ајон и Кузмиќ Прочитај повеќе