Арсенал не завршиле со „шопингот“ – тргнуваат по Пакуета и Жегрова?

Арсенал по пристигнувањето на Габриел Жесус од Манчестер сити, не завршија со летниот „шопинг“, откако се подготвени да ги купат …

Арсенал не завршиле со „шопингот“ – тргнуваат по Пакуета и Жегрова? Прочитај повеќе