Руската кошаркарка со најдолги нозе на светот стана и највисоката манекенка (галерија)

Поранешната руска кошаркарка, Екатерина Лисина, која признава дека се гордее што е дел од „Гинисовата книга на рекорди“ како жена …

Руската кошаркарка со најдолги нозе на светот стана и највисоката манекенка (галерија) Прочитај повеќе