Фокема стана првата фудбалерка која играла за машки тим

Елен Фокема влезе во историјата на холандскиот фудбал во саботата, кога стана првата жена која играла за сениорски машки тим …

Фокема стана првата фудбалерка која играла за машки тим Прочитај повеќе