На само 37 години почина скијачката Елена Фанкини

Италијанската скијачка Елена Фанкини, чија кариера беше прекратена од рак, почина во својот дом во Солато, во близината Бреша на …

На само 37 години почина скијачката Елена Фанкини Прочитај повеќе