Јунајтед пазари во Наполи, на радарот е албанскиот репрезентативен бек Хисаj!

Манчестер Јунајтед го очекува голем ремонт на тимот, а одбраната е веројатно најтенкото подрачје во целата екипа. Посебно внимание се …

Јунајтед пазари во Наполи, на радарот е албанскиот репрезентативен бек Хисаj! Прочитај повеќе