Климов со шокантна победа во Висла! (видео)

Русинот Евгениј Климов е изненадувачки победник на првото индивидуално натпреварување во новата сезона од Светскиот куп во скијачки скокови, откако …

Климов со шокантна победа во Висла! (видео) Прочитај повеќе