Top Sport

Европско првенство

Со ножеви и палки нападнати навивачи на Црна Гора

Деветмина црногорски навивачи биле нападнати во вторникот вечерта во Загреб, по завршувањето на натпреварот помеѓу Црна Гора и Македонија. Иако …

Со ножеви и палки нападнати навивачи на Црна Гора Прочитај повеќе

Scroll to Top