Галатасарај тргнале по Алиоски

Езџијан Алиоски се наоѓа на листата на желби на турскиот великан Галатасарај. Репрезентативецот на Македонија, се уште не го продолжил …

Галатасарај тргнале по Алиоски Прочитај повеќе