Судија со знак на ФИФА под истрага во Саудиска Арабија

ФИФА за Светското првенство делегирала судија што се наоѓа под истрага во својата земја. Фахад ал Мирдаси, вечра требало да …

Судија со знак на ФИФА под истрага во Саудиска Арабија Прочитај повеќе