Косово „пукна петарда“ во Малта, Шведска ја изненади Турција нагости (видео)

Фудбалската репрезентација на Косово одигра уште една одлична партија во Лигата на нации и со високо 0-5 ја потопи Малта …

Косово „пукна петарда“ во Малта, Шведска ја изненади Турција нагости (видео) Прочитај повеќе