Top Sport

Филип Антовски

Филип Антовски од Австрија Виена оди на позајмица во Истра

Kапитенот на младата фудбалска репрезентација на Македонија до 21 година, Филип Антовски, следната сезона ќе ја мине на позајмица во …

Филип Антовски од Австрија Виена оди на позајмица во Истра Прочитај повеќе

Scroll to Top