Ѓуричиќ: Го одбив Милан бидејќи Сасуоло игра „фудбал на иднината“

Српскиот фудбалер од средниот ред, Филип Ѓуричиќ вели дека се чувствува како дома во Сасуоло и додава дека одбил трансфер …

Ѓуричиќ: Го одбив Милан бидејќи Сасуоло игра „фудбал на иднината“ Прочитај повеќе