Аргентинците ја „поништија“ Италија во првата „Финалисима“

Аргентина стигна до 3:0 победа над Италија на „Вембли“ во Лондон во првата „Финалисима“, новото натпреварување помеѓу шампионите на Јужна …

Аргентинците ја „поништија“ Италија во првата „Финалисима“ Прочитај повеќе