Англиски шестолигаш има официјален играч на „Фудбал менаџер“

Англискиот шестолигаш Нанитон таун ангажираше човек кој им вети дека ќе ги одведе во Лигата на шампионите. Но, само на …

Англиски шестолигаш има официјален играч на „Фудбал менаџер“ Прочитај повеќе