Фламенго сакаат да го задржат Габигол

Шампионот на Бразил и Јужна Америка, Фламенго, го контактирал Интер за да го откупи договорот на напаѓачот Габриел Барбоса, потврдил …

Фламенго сакаат да го задржат Габигол Прочитај повеќе