Нова Година сред февруари на трибина во Шведска (видео)

Фудбалерите на ИФК и Гаис се судрија првпат после 7 години во градско дерби во Шведска, но дуелеот траеше само …

Нова Година сред февруари на трибина во Шведска (видео) Прочитај повеќе