Top Sport

Георги Петков

Бугарски голман со 42 години е рекордер во европскиот фудбал (видео)

Георги Петков, чуварот на мрежата на бугарската фудбалска репрезентација вчера собори рекорд во европскиот фудбал. Петков се запиша во книгата …

Бугарски голман со 42 години е рекордер во европскиот фудбал (видео) Прочитај повеќе

Петков стана рекордер во бугарската прва лига, но рекордот на Бојко Борисов останува

Голманот на Славија Софија, Георги Петков стана најстариот фудбалер во бугарската Прва лига во неделата, кога 42-годишниот голман беше прогласен …

Петков стана рекордер во бугарската прва лига, но рекордот на Бојко Борисов останува Прочитај повеќе

Scroll to Top