Ломаченко преку Ригондо го одбрани ВБО трофејот (видео)

Васил Ломаченко ја врати ВБО титулата во супер-перо категорија откако во шестата рунда го нокаутираше Кубанецот Гијермо Ригондо, нанесувајќи му …

Ломаченко преку Ригондо го одбрани ВБО трофејот (видео) Прочитај повеќе