Кулушевски е меѓу номинираните за наградата „Голден бој“

„Тутоспорт“ ги објави имињата на 20 фудбалери кои ќесе тркаат за наградата „Голден бој“. Оваа награда му се доделува на …

Кулушевски е меѓу номинираните за наградата „Голден бој“ Прочитај повеќе