Андоновски: Да беше Раул Македонец ќе го сменевте на полувреме

Македонскиот селектор Раул Гонзалес, поради начинот на кој што игра репрезентацијата на Светското првенство добива се повеќе критичари. Најмногу замерки …

Андоновски: Да беше Раул Македонец ќе го сменевте на полувреме Прочитај повеќе