Роџерс е најплатениот НФЛ играч во историјата – 200 милиони долари за 4 години

Квотербекот Арон Роџерс стана најдоброплатениот НФЛ играч во историјата, откако Грин Беј пекерс му дадоа четиригодишен договор вреден 200 милиони …

Роџерс е најплатениот НФЛ играч во историјата – 200 милиони долари за 4 години Прочитај повеќе