Боксот без ракавици е брутален, но полската „Громда“ е нешто навистина посебно!

Боксот без ракавици е еден од најбруталните спортови на денешницата, а полската „Громда“ е навистина посебно натпреварување со стриптизети, графити …

Боксот без ракавици е брутален, но полската „Громда“ е нешто навистина посебно! Прочитај повеќе