Бордо го суспендираа Појет, му продавале фудбалер без да знае!

Густаво Појет привремено не е тренер на Бордо, откако влезе во расправија со сопствениците на клубот, кои наводно му продале …

Бордо го суспендираа Појет, му продавале фудбалер без да знае! Прочитај повеќе