Милд: Англичаните се разгалени деца, Шведска ќе игра полуфинале

Поранешниот шведски репрезентативец, Хакан Милд вели дека англиските репрезентативци се однесуваат како „разгалени деца“, и дека нивната ароганција ќе придонесе …

Милд: Англичаните се разгалени деца, Шведска ќе игра полуфинале Прочитај повеќе