Почина германската фудбалска легенда Ханс Шефер

Германскиот фудбал тагува по Ханс Шефер, еден од клучните играчи на репрезентацијата на Западна Германија, која првпат го освои Светското …

Почина германската фудбалска легенда Ханс Шефер Прочитај повеќе