Јувентус и Ливерпул одбележуваат 37 години од трагедијата на „Хејсел“

Јувентус и Ливерпул денеска ја одбележуваат 37-годишнината од трагедијата на стадионот „Хејсел“ во Брисел, кога на 29 мај 1985 година …

Јувентус и Ливерпул одбележуваат 37 години од трагедијата на „Хејсел“ Прочитај повеќе