Фарса во Бруклин! Цехудо го одбрани УФЦ појасот за 32 секунди! (видео)

Главната сензација на УФЦ Фајт Најт во Бруклин во саботата навечер беше меч кој траеше само 32 секунди, откако судијата …

Фарса во Бруклин! Цехудо го одбрани УФЦ појасот за 32 секунди! (видео) Прочитај повеќе