Балканско воспитување – Репеша го извади од игра па го тепаше својот млад кошаркар!

Хрватскиот кошаркарски тренер и поранешен селектор на Босна и Херцеговина, Јасмин Репеша се најде под остри критики во италијанската јавност …

Балканско воспитување – Репеша го извади од игра па го тепаше својот млад кошаркар! Прочитај повеќе