„Хуавеи“ го канат Гризман на разговори по „погрешните информации“

Антоан Гризман го раскина договорот со кинеската компанија за телеком опрема „Хуавеи“ по вестите дека тие развивале софтвер за препознавање …

„Хуавеи“ го канат Гризман на разговори по „погрешните информации“ Прочитај повеќе