УФЦ легендата Силва со победа во боксерски меч над Чавез Јуниор!

УФЦ легендата Андерсон Силва се врати на боксот со фантастичен успех, победувајќи го поранешниот светски шампион Хулио Цезар Чавез Јуниор …

УФЦ легендата Силва со победа во боксерски меч над Чавез Јуниор! Прочитај повеќе