Заводливата Оливеира прозборе: Го однесов Педро в соба, но целата слика за мене беше искривена!

Бразилската скокачка во вода, Ингрид Оливеира откри шокантни детали од Олимписките игри во Рио де Жанеиро. Убавата Бразилка во текот …

Заводливата Оливеира прозборе: Го однесов Педро в соба, но целата слика за мене беше искривена! Прочитај повеќе