Роднина: Хабиб не заслужува да биде прогласен за Херој на Русија

Откако еден од пратениците во руската Дума, Гадзимурад Омаров откри дека со писмо побарал од претседателот Владимир Путин да го …

Роднина: Хабиб не заслужува да биде прогласен за Херој на Русија Прочитај повеќе